• Csizmadia Péter +36 30 624 7264
 • Csizmadia Gábor +36 30 259 5779
 • H-1141 Budapest, Csernyus utca 41-43.
 • info@gyorszardoktor.hu

MIT IS KÍNÁLUNK?

 • Karbantartás
 • Elektromos zár javítás/cseréje
 • Zárjavítás, zárcsere
 • Kulcsmásolás,- kulcsról zárbetét készítése
 • Nyílászárók javítása
 • Vasalatok, zsanérok javítása, cseréje
 • Ajtóbehúzók/olajfékek beállítása, javítása, cseréje
 • Lakatos munkák
 • Lépcsőházi fali korlátok, kapaszkodók készítése, felszerelése
 • Lábrácsok készítése
 • Postaládák felszerelése
 • Biztonsági lakatok
 • Kilincsek cseréje
 • Figyelemfelhívó, tiltó táblák gyártása, készítése, felrakása
 • Reklámcikkek, csekktartók felrakása

Karbantartunk: Minden nyíló és csukódó ajtónak előbb vagy utóbb karbantartásra van szüksége. Jobb az utóbbit nem megvárni, mert jelentős anyagi kiadással járhat. Érdemes a hangos csapódást, szorulást, kattogást megelőzni, vagy ha már fennállnak ezek a problémák, mielőbb szerelőt hívni. Célszerű ütemezett karbantartásokat végezni, mellyel elkerülheti ezeket a hibákat. Társasházak, ingatlanok, magánszemélyeknek állunk rendelkezésére. A mai rohanó világban az embereknek nem sok idejük van, ezért ezeket a kisebb dolgokat észre sem vesszük. Ne Önnek keljen ezekre is figyelni, mi megoldjuk a karbantartást.

Elektromos zár javítása/cseréje: Megrongálódott, elhasználódott, javításra szoruló elektromos zárak javítását, cseréjét vállaljuk.  Leggyakoribb felhasználási területe, a kaputelefonos , családi házak, társasházak távoli nyitására szolgáló rendszerek leggyakoribb esete. Különféle beléptetési hálózatoknál ezt alkalmazzák, ahol esetleg kód használatával, vagy kártyás megoldásoknál történik a bejutás. Ennek cseréjét, esetleges javítását vállaljuk

Zárszerelés: Nehezen nyíló zárak esetében, esetleges javítást, kulcs másolását, végső esetben cserét végzünk

Zárcsere: Elhasználódott, nehezen nyíló, szoruló, vagy akár kellő óvatosságból adódóan, állunk rendelkezésére. Zárbetét csere esetén, elsődleges szempont a vagyonvédelemben mutatkozik meg. Feladata a kulcs felismerésében, összepasszolás esetében a nyitási művelet végeredményében tevődik össze. Sokfajta zárbetétet különböztetünk meg: Hengerzár törés ellen védett, savazás elleni védelemmel rendelkező, Assa Abloy hengerzár, Finom nyitás,- zárfésülés,- letapogatás ellen védett, Fúrás védett zárbetétek

Kulcsmásolás: Elhasználódott, megkopott, elhagyott kulcsok esetében, eredeti kulcsról való másolást, sokszorosítás érdekében szükséges másolását vállaljuk.

Ajtóbehúzók/olajfékek beállítása, javítása, cseréje: Hangos csapódás meggátolását, finomhangolását, illetve a biztos csukódás érdekében javítunk, karbantartunk. Ez fennállhat az időjárás és az évszakok változásával is. Elhasználódott behúzok cseréjét vállaljuk teljes körű beállítással. Az ajtóbehúzók kiválasztásának főbb szempontja, hogy megfelelően működtesse az ajtót. A gyártók meghatározzák, hogy milyen nehézségű ajtókhoz milyen erősségű behúzók kellenek. Kiválasztásuk esetén állunk szíves rendelkezésére.

Ajtózár:
Főbb típusai és alkalmazási területei:
Általános bevéső ajtózás: Ezt a típust elsődlegesen faajtókhoz használják. Közismert felhasználási területe szobák, mellékhelyiségek kulcsos zárárának felhasználási területei. Legelterjedtebb változatai: ,,Lővér”-zár, Dose-zár, ,,Soproni-zár”. Ezek családi házak kapuihoz, régebbi épületek ajtóihoz passzolnak.
Portál ajtózár: Keskeny zár, legfőbbképpen alumínium, acél, műanyag ajtókba alkalmazzák. Ezek egy fordulattal záródóak .
Többpontos ajtózár: Bejárati ajtóknál alkalmazzuk, 3 vagy 4 pontos biztosít zárási lehetőséget, mely végigfut az ajtó élén. A reteszek a kilincs felhúzásával záródnak, majd a kulccsal való zárás után, a kilincset nem lehet lenyomni . Ezt a megoldást akkor is alkalmazzuk, ha a külső oldalon nem szeretnénk kilincset felszerelni.
Biztonsági ajtózár: Elterjedése, fém biztonsági ajtókban használt zár. Több zárási ponttal rendelkezik.
Rászegzős ajtózás: Ajtóra szerelhető zár. Beszerelését tekintve, becsavarozással fogadható fel az ajtóra.
Másodzár: Kiegészítő zár, egy fő zár mellett.

Kapunyitások: Megszorult ajtók javítását, karbantartását, teljes feltárását vállaljuk
Kilincsek cseréje: Javítását, eltört kilincsek cseréjét vállaljuk

Lakatos munkák

Postaláda felszerelése: Akár a speciális igényekhez és kérésekhez mérten, sokoldalú felszerelési lehetőséget kínálunk az adott körülményekhez.

Lakat, biztonsági lakat felszerelése: Ez a vagyonvédelem régi elterjedt megoldása. Felhasználási területe igen sokoldalú .  Lakatból is nagyon sok  választék létezik. Főbb típusai:  Vízálló, biztonsági,számzára, bőrönd lakat.

Akkreditált csapatunk szakmailag felkészült és elismert szakemberekből áll. Az elvégzett munkánk után és a beépített anyagra garanciát egyaránt vállalunk.

© Minden jog fenntartva 2018 GYORSZARDOKTOR by www.gyorszardoktor.hu